Najpopularnije Internet Kladionice, Bonusi i Ponuda

Uplata putem Western Union

Prilikom transfera sredstava putem interneta postavlja se pitanje odabira pravog servisa. Potreba za brzim i jednostavnim transferom pojavila se procvatom internet trgovine i online igara na sreću. Korisnici koji žele da pošalju novac ili da plate neki proivod ili uslugu putem interneta moraju da odaberu jedan od načina slanja novčanih sredstava. Jedan od najpopularnijih servisa za transfer novčanih sredstava je transfer putem servisa Western Union-a.

Western Union je servis koji omogućava ekspres primanje i slanje novčanih sredstava po celom svetu. Kompanija Western Union je jedna od najstarijih svetskih kompanija i osnovana je pre tačno 150 godina. Usluge Western Union-a su dostupne u preko 185 zemalja širom sveta na preko 300,000 lokacija. Ovi podaci potvrđuju da je kompanija Western Union razvila najveću mrežu za prenos novčanih sredstava na svetu. Uplatna mesta kompanije možemo pronaći skoro u svim bankama i poštama koji su označeni sa prepoznatljivim logom kompanije Western Union.

Za sam transfer novca nije nam potreban nikakav bankovni račun, samo je potrebno da se lično pojavimo na nekoj od uplatnih mesta sa iznosom koji želimo da pošaljemo. Na šalteru uplatnog mesta dobijamo sve potrebne formulare koje trebamo popuniti. Formular koji se popunjava je plave boje, a sve informacije koje trebamo da unesemo možemo pronaći na internet stranici sportske kladionice ili kasina kome je namenjena uplata.

Prenos novca korišćenjem servisa Western Union je jedna od najbržih načina prenosa novčanih sredstava. Sam transfer se obavlja brzo i u roku od par minuta primalac može da digne poslata novčana sredstva.

Sigurnost prenosa novčanih sredstava je na veoma visokom nivou, i ne postoji ni minimalana šansa da će doći do nekih grešaka ili zloupotreba. Korinici koji se odluče za ovaj servis neće morati da strahuju za sigurnost svog novca.

Za ovu vrstu transfera naplaćuju se provizije po standardnom cenovniku kompanije WesternUnion i ove provizije u potpunosti plaća pošiljalac novčanih sredstava.

Slanje novca se obavlja u 4 jednostavna koraka :

Korak 1. – poseta najbližem agentu WesternUnion-a ( skoro svaka banka I pošta sa oznakom Western Union-a )

Korak 2. – popunjavanjem formulara ( pri popunjavanju treba da priložimo ličnu kartu ili pasoš radi identifikacije )

Korak 3. – predajemo zastupniku Western Union-a popunjeni formular, gotovinu koja se šalje I potpisujemo priznanicu.

Korak 4. – uzimamo priznanicu na kojoj se nalazi MTCN broj, koji omogućava praćenje statusa našeg novca putem interneta. MCTN je skraćenica za Money Transfer Control Number I predstavlja kod za praćenje transfera.

Primanje novčanih sredstava se isto može obaviti u 4 koraka :

Korak 1. – predajemo kontrolni broj MTCN najbližem agentu Western Union-a, ime I prezime pošiljaoca, grad I državu odakle je poslat novac, iznos koji je poslat, naše ime I prezime, adresu I telefonski broj.

Korak 2. – legitimacija pomoću lične karte ili pasoša

Korak 3 . – pregled I potpisivanje priznanice

Korak 4. – preuzimanje novca.

Skoro svaka online sportska kladionica ili online kasino primaju uplate putem servisa Western Union-a. Ovaj način transfera novca je jedna od najbržih I najsigurnijih načina transfera novčanih sredstava.

Negativna strana ovog načina slanja novca je ta da se korisnici moraju lično pojaviti na nekoj od uplatnih mesta I da ponesu gotovinu koja se šalje. Takođe je negativna stvar visina troškova, koja varira od iznosa koji se šalje, ali ovaj način slanja predstavlja ubedljivo najskuplju varijantu.

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Bwin je jedan od najpoznatijih sprtskih kladionica. Minimalni ulog po opkladi je 0.50 Eur a maksimalni dobitak je 100,000 Eur za nedelju dana. Dalje
100 % bonus za prvi depozit do 100 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Jedna od popularnijih internet kladionica, minimum uloga je 8 Eur, maksimalno 20,000 Eur za jedan dan. Dalje
Bonus od 50 Eur za prvu uplatu.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Expekt je jedna od poznatijih online kladionica. Minimalni ulog je 0,10 Eur po opkladi a maksimalni ulog je 55,000 Eur. Dalje