Najpopularnije Internet Kladionice, Bonusi i Ponuda

Registracija na Moneybookers

Na glavnoj stranici Moneybookers.com nalazimo opšte informacije I dva tastera “Register” I “Login”. Login je ulaz za korisnike koji su se već registrovali a Register je registracija za nove korisnike.

Registracija

Klikom na dugme REGISTER dobijamo registracioni formular sa poljima u koje treba da unesemo svoje podatke. Ti podaci su sledeći :

* validna e-mail adresa
* konfirmacija e-mail adrese
* lozinka ( osetljiva na velika/mala slova, minimum 6 karaktera )
* konfirmacija lozinke
* vrsta naloga ( lični nalog Ili nalog za preduzeće )
* prebivalište
* valuta
* jezik
* kontrolni broj.

Klikom na dugme NEXT prelazimo u sledeću fazu registracije. Pre nastavka registracije moramo da proverimo naš e-mail I da vidimo da li je stigao konfirmacioni e-mail od Moneybookers-a. Ako jeste otvorimo pismo I kliknimo na konfirmacioni link u pismu I nastavimo proces registracije. Ako pismo nije stiglo, proverimo SPAM filtere našeg poštanskog sandučeta ili zatražimo ponovno slanje.

Unos ličnih podataka

* Titula
* Ime
* Prezime
* Ulica I broj
* Poštanski broj
* Država
* Grad
* Da li ste se selili u poslednjih 2 godine
* Broj fiksnog telefona
* Broj mobilnog telefona
* Datum rođenja

Nakon ispunjavanja polja (polja označena sa crvenom zvezdicom su obavezna) pritisnimo dugme NEXT za nastavak registracionog procesa.

Konfirmacija unetih podataka

U ovoj fazi naše registracije možemo još jednom proveriti unete podatke I ako je došlo do neke greške možemo načiniti I neke izmene. Ako je sve u redu onda označimo da prihvatamo generalne uslove korišćenja I pritisnimo dugme Confirm Registration za potvrđivanje registracije.

Sa ova 3 koraka lako I brzo možemo registrovati nalog na Moneybookers.com. Međutim sama registracija znači da imamo samo otvoren nalog ali još nismo u mogućnosti da primamo I šaljemo novac. Za korišćenje svih usluga potrebna su nam još par koraka.

Verifikacija adrese stanovanja

U koraku 2. izvršili smo unos ličnih podataka tokom kojeg smo upisali I adresu stanovanja. Ta adresa sad treba da se verifikuje tj. da se proveri da li je data adresa validna I stvarna. Korisnik posle prijave na servis Moneybookers-a može da vidi u listi svojih podataka I stavku Adress I dugme Verify. Klikom na dugme Verify aktivira se proces verifikacije I korisnik može da očekuje pismo od kompanije Moneybookers koja će u roku od 14 dana stići na njegovu adresu iz sedišta kompanije iz Engleske. ( Napomena : u pitanju je pravo pismo, a ne e-mail ).

Unošenje bankovnog računa

U odeljku Account Status ( stanje naloga ) nalazi se stavka Banc account, tj. bankovni račun. Klikom na ovo dugme možemo vezati račun iz banke za Moneybookers nalog. Korisnik treba da ima otvoren devizni račun u nekoj od banaka I da zna svoj SWIFT kod računa. SWIFT ili BIC kod može se saznati u banci u kojoj je otvoren račun. Klikom na dugme unosi se država I SWIFT kod. Zbog održavanja visokog nivoa sigurnosti I izbegavanja raznih prevara prilikom prvog transfera se izvršava dodatna verifikacija identiteta korisnika. Ovo se izvršava na sledeći način : korisnik posle iniciranja prve isplate sa Monebookers-a na svoj bankovni račun prvo dobija jednu test uplatu manjeg iznosa, potom korisnik odlazi u banku I dobija kod transfera I taj kod vraća Monebookers-u I time dokazuje da je on stvarni primalac sredstava.

Unošenje kreditne kartice

Kao opcija, postoji mogućnost I vezivanja kreditne/debitne kartice za Moneybookers nalog. Postupak je sličan kao kod unošenja bankovnog računa. Primaju se sledeće vrste kreditnih ili debitnih kartica : VISA, VISA Electron, Mastercard, Diners, American Express, JCB, itd. Prvo se odabere vrsta kartice, pa se unosi broj kartice, posle toga datum do kojeg važi data kartica I na kraju CVV2 kontrolni broj koji se obično nalazi na poleđini kartice. Na kraju registracije još treba označiti da li ćemo sredstva sa kartice koristiti za online kockanje ( kasino, kladionice ) ili ne.

Obavljanjem ovih 6 koraka lako možemo otvoriti nalog na Moneybookers.com I možemo početi koristiti njihove usluge slanja/primanja novčanih sredstava. Svako može da otvori nalog, samo mu je potrebna validna e-mail adresa I za primanje novca devizni račun u jednom od banaka.

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Bwin je jedan od najpoznatijih sprtskih kladionica. Minimalni ulog po opkladi je 0.50 Eur a maksimalni dobitak je 100,000 Eur za nedelju dana. Dalje
100 % bonus za prvi depozit do 100 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Jedna od popularnijih internet kladionica, minimum uloga je 8 Eur, maksimalno 20,000 Eur za jedan dan. Dalje
Bonus od 50 Eur za prvu uplatu.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Expekt je jedna od poznatijih online kladionica. Minimalni ulog je 0,10 Eur po opkladi a maksimalni ulog je 55,000 Eur. Dalje