Najpopularnije Internet Kladionice, Bonusi i Ponuda

Gamebookers Kladionica

Gamebookers je jedna od vodećih online sportskih kladionica u svetu. U ponudi imaju širok dijapazon internacionalnih sportova koji su dostupni za klađenje. Glavni fokus kompanije je na zabavi korisnika, lakoći korišćenja, pouzdanosti i sigurnosti. Softver koji se koristi u kompaniji Gamebookers je jedna od najmodernijih na tržištu. Korišćenje ovog softvera omogućava upotrebu naprednih funkcija u procesu klađenja. Kompanija je registrovana na Gibraltaru i koristi softver PartyGaming sistema. Ovaj softver je testiran od strane iTech Labs-a, nezavisne kuće koja testira ispravnost igara i sigurnost. Sigurnost je zagarantovana korišćenjem 128 bitne enkripcije podataka. Svi lični podaci korisnika su tretirani kao poverljivi podaci.

Gamebookers dozvoljava posedovanje samo jednog korisničkog naloga po osobi. Stalno se proveravaju korinici i oni koji deluju protiv propisa budu odmah izbačeni.

Sama stranica je lokalizovana na 10 jezika i korisnici mogu da promene jezik prikaza klikom na dugme Languages. Klikom na dugme dobija se podmeni sa dostupnim jezicima, koji mogu biti sledeći : engleski, nemački, španski, francuski, rumunski, grčki, ruski, italijanski, poljski i švedski.

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Gamebookers je svetski poznata sportska kladionica. Minimum ulog za jednu opkladu je 0.10 Eur, maksimalni ulozi varijaju od utakmice do utakmice.

Sportsko klađenje na Gamebookers-u

Sama početna stranica Gamebookers sadrži manje više standardne elemente. Sa leve strane prozora imamo listu dostupnih sportova podeljenih u razne kategorije. U centralnom delu prozora mesto su dobili uvek aktuelne promocije, najzanimljivije opklade i opklade u zadnjoj minuti. Opklade u zadnjoj minuti (Last Minute Bets) su opklade koje se mogu plasirati par minuta pre početka utakmice. U gornjem desnom delu prozora imamo polja za prijavljivanje već registrovanih korisnika, a malo niže je dugme za registraciju novih korisnika SIGN UP.

Registracija novog naloga na stranicama Gamebookers

Novi korisnici koji posetece stranice kompanije Gamebookers prvo moraju da se registruju. Ako se ne izvrši registracija korisnici mogu samo da pregledavaju sadržaje, i ne mogu aktivo da uzmu učešće u klađenju. Registracija se započinje klikom na dugme Sign Up ili Create New Account. Ovim potezom stižemo do standardnog formulara za registraciju. Formular sadrži sledeća polja koje trebamo ispuniti :

* ime naloga
* e-mail adresa
* lozinka
* potvrda lozinke
* pol
* unos bonus koda ( opcionalno )
* sigurnosni kod

Nakon ispunjavanja polja treba da označimo da smo punoletni, to jest da imamo 18 ili više godina i da prihvatamo opšte uslove korišćenja Gamebookers-a. Takođe treba da označimo da li želimo da primamo vesti i promocije putem e-mail-a. Opšti uslovi korišćenja mogu da se dobiju klikom na dugme Terms Of Use. Preporučuje se svim novim korisnicima da pročitaju uslove korišćenja pre prihvatanja istih u toku registracije.

Klikom na dugme Submit završavamo ovaj deo registracije i dobijamo obaveštenje da je registracija uspela. Završavanjem ove faze stičemo pravo za pristup besplatnim sadržajima. Ako želimo da dobijemo pun pristup svim sadržajima i da igramo u pravi novac moramo dodatno registrovati opciju plaćanja.

Sama registracija načina plaćanja zahteva unošenja većeg broja ličnih podataka. Ti podaci su sledeći :

* Titula
* Ime
* Prezime
* Država
* Adresa
* Grad
* Poštanski Broj
* Datum rođenja
* Sigurnosno pitanje
* Odgovor na sigurnosno pitanje
* Broj fiksnog telefona
* Broj mobilnog telefona
* Preferirani jezik
* Preferirana valuta

Polja označena sa crvenom zvezdicom su obavezna, a ostala polja su opcionalna.

Opcije za deponovanje novčanih sredstava na korisnički nalog su sledeće :

* NETeller – servis elektronkog novčanika NETeller omogućava online plaćanje u slučaju da smo korisnici registrovanog naloga. Za više informacija i eventualnu registraciju novog naloga posetimo zvaničnu stranicu koja se nalazi na adresi www.neteller.com.

* VISA, MasterCard, Visa Electron platne kartice – izvršavanje uplate putem platnih kartica. Platne kartice se mogu zatražiti kod banaka kod kojih imamo otvoren obični ili devizni račun.

* Entropay – Entropay je virtualna Visa kartica koja se dopunjava pomoću pravih platnih kartica i služi za obavljanje platnog prometa na internetu. Za više informacija i registraciju naloga posetimo zvaničnu stanicu kompanije Entropay koja se nalazi na adresi www.entropay.com.

* Moneybookers – servis elektronskog novčanika pomoću kojeg brzo i jednostavno možemo da izvršimo plaćanje putem interneta. Za više informacija i otvaranje Moneybookers naloga posetimo zvanične stranice kompanije koje se nalaze na adresi www.moneybookers.com.

* Bank transfer – uplata putem direktnog bankovnog transfera. Kod naše matične banke možemo inicirati uplatu na bankovni račun Gamebookersa. Ova opcija zahteva unošenje najdetaljnijih podataka. Potrebni podaci se mogu dobiti u banci gde imamo otvoren račun.

Napomena : sve opcije plaćanja ( sem bankovnog transfera ) obavljaju transfer novca u realnom vremenu ( u većini slučajeva to je odmah ), dok kod bankovnog transfera moramo da čekamo od 1 do 6 radnih dana. Nakon obavljenog dopunjavanja korisničkog naloga sa novcem možemo pristupiti online klađenju.

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Gamebookers je svetski poznata sportska kladionica. Minimum ulog za jednu opkladu je 0.10 Eur, maksimalni ulozi varijaju od utakmice do utakmice.

Proces plasiranja opklade na Gamebookers

Prijavljivanjem na stranicu sa korisničkim imenom i lozinkom pristupamo delu za članove. U glavnom prozoru, pored našeg korisničkog imena biće naznačena i količina novca koja se nalazi na našem nalogu. Sa leve strane prozora nalazi se spisak sportova podeljenih u razne kategorije. Možemo izabrati bilo koju kategoriju koja nam se dopada. Odabirom kategorije dobijamo u centralnom delu prozora sve dostupne utakmice ili događaje dostupne za klađenje.

Na konkretnom primeru u sledećih par koraka ćemo objasniti kako se obavlja proces klađenja. Za primer uzmimo fudbal. Klikom na naziv Football dobijamo sve moguće utakmice koje su dostupne za klađenje. Lista dostupnih utakmica se dobija u centralnom delu prozora. Kod svake utakmice možemo da vidimo sledeće informacije :

* parovi ( ekipe koje igraju jedna protiv druge )
* datum igranja utakmice
* vreme igranja utakmice
* kvote.

Odabirom neke utakmice i klikom na kvotu plasiramo klađenje. Opklada se automatski prebacuje na desnu stranu glavnog prozora na kladioničarski listić. Na kladioničarski listić će se prebacitit svaka sledeća opklada koju obavimo. Na samom listiću možemo videti parove i kvote a mi treba da upišemo iznos u koji želimo da se kladimo. Kada smo završili opkladu onda možemo plasirati tiket klikom na dugme Place Bet.

Pre plasiranja opklada možemo dodavati i oduzimati parove na listiću, čak možemo i skroz da ga izbrišemo. Nakon plasiranja opklade nismo više u mogućnosti da menjamo stavke na tiketu.

Po završetku klađenja možemo zatražiti da nas kompanija Gamebookers obavesti putem elektronske pošte o rezultatima utakmica.

U ponudi Gamebookers-a postoji i uživo klađenje. Uživo klađenje postaje dostupno klikom na dugme Live Bet. Uživo klađenje je slično kao i regularno klađenje sa tom razlikom da u slučaju klađenja uživo možemo da plasiramo opklade i na utakmice ili sportska događanja koja su već započeta. Takođe omogućeno je uživo praćenje ovih utakmica. Praćenjem razvoja situacije možemo bolje da procenimo ishod I veće su nam šanse za dobitak. i ovde postoji standardan kladioničarski tiket na koji se dodavaju parovi i iznosi u koji se kladimo.

Praćenje rezultata

Posebno odeljenje na stranici www.gamebookers.com je rezervisano za uživo praćenje rezultata. Igrači na sreću koji obave klađenje su u mogućnosti da uživo prate razvoj utakmica i da vide kako su tipovali.

Kod uživo praćenja dobijamo tabelu sa svim utakmicama u toku na uvid. Na ovoj tabeli možemo videti koji parovi igraju, kada je počela utakmica i možemo da zatražimo posebne statistike iz dotadašnjeg toka utakmice.

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Gamebookers je svetski poznata sportska kladionica. Minimum ulog za jednu opkladu je 0.10 Eur, maksimalni ulozi varijaju od utakmice do utakmice.

Kladionica bonusi i promocije

Svakog korisnika očekuju razne promocije i bonusi na Gamebookers. Najinteresantniji za nove korisnike su bonusi za prve uplate.

Od standardnih promocija na stranicama Gamebookers-a možemo pronaći sledeće promo događaje :

* Manic Monday ( fudbalska promocija ) daje unapred određene tikete sa parovima koji se ne mogu menjati, ali su im kvote bolje nego kod standardnog klađenja.

* Nedeljna promociju Gamebookers-a, koja svake nedelje nudi nove parove sa odličnim kvotama.

* Zanimljiva je ponuda i ispunjavanje upitnika sa kojim se ocenjuje rad stranice i dodaju se nove sugestije. Najbolje i najzanimljivije sugestije se nagrađuju sa bonusima koji se dodavaju na račun korisnika.

Proširivanje svoje ponude Gamebookers je započeo uvođenjem usluga online kasina. U online kasinu dostupne igre se mogu podeliti u četiri grupe :

* Stolne igre su sledeće : Blackjack, Rulet, Francuski Rulet, Caribbean Poker, PaiGow Poker, Let It Ride Poker, Casino Holdem, RedDog, Baccarat, High-Low, Craps, Trey Poker, Oasis Poker, Txs Holdem.

* Video poker igre su sledeće : Poker, All American, Deuces Wild, Joker Wild, Jacks OR Better.

* Slot aparati su sledeći : Jackpot 6000, Lucky 8 line, Safari Madness, Spellcast, Vikings Treasure, Magic Love, Gold Rush, SkeetShooter, Pirates Gold, WildWest, Super Sevens, FishyFortune, Tales Of Krakow, Voo doo Vibes, itd.

* Ostale igre u ponudi su sledeće : Bingo, Keno, Jungle Keno, Bonus Keno, Star Ticket, Triple Win, Mini Black Jack, Golden Derby.

Svaka igra u kasinu može da se proba besplatno i bez rizika gubitka novca. Kasino je lepo dizajniran, lak je za navigaciju i nije potreban nikakav dodatni softver za uživanje u igrama na sreću. Sve se obavlja u prozoru intenet pretraživača i koristi se Flash tehnologija za prikaz. Jackpotovi u pojedinim igrama su veoma primamljivi i privlače dosta igrača.

Korisnička podrška

Korisnička podrška kompanije Gamebookers je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Ako imamo pitanje u vezi funkcionisanja klađenja, otvaranja naloga, ili nešto slično pre kontaktiranja podrške možemo pretražiti listu najčešćih pitanja (FAQ – Frequently Asked Questions) I možda tu nađemo odgovor. Ako nismo uspeli, a i dalje imamo neki problem možemo kontaktirati korisničku podršku da nam oni pomognu. Podrška se može kontaktirati na sledeće načine :

* Putem elektronske pošte : – komentari I sugestije info@gamebookers.com

– tehnička podrška tech@gamebookers.com

* Putem telefona : iz padajućeg menija treba da izaberemo zemlju u kojoj živimo i dobićemo besplatni broj telefona na kojem možemo dobiti rešenje našeg problema. Na primer broj za Sloveniju je 00 800-2000-8282.

Kompanija Gamebookers podržava principe odgovornog kockanja i veruje da kockanje treba da predstavlja zabavu a ne način za zarađivanje sredstava za život. Na žalost određeni procenat igrača nema 18 godina ili ima problema sa kompulzivnim kockanjem. Kompanija nema nikakvu toleranciju prema maloletnim osobama, jer je po svim zakonima kockanje maloletnih osoba zabranjeno. Za korisnike koji imaju problema sa kockanjem kompanija nudi razne načine za samo-ograničavanje. Te metode ograničavanja mogu biti određivanja dnevnog limita ili čak i sopstveno isključenje igrača. U slučaju dnevnog limita korisnik određuje određeni limit novca koji sme da potroši za jedan dan. Aktivacijom ove usluge korisnik neće moći da potroši više novca od iznosa kojeg je sam sebi odredio. Sistem samo-isključivanja onemogućavaju korisnicima da se prijave na stranice Gamebookersa za određeni vremenski period. Trajanje ovog vremenskog perioda određuju sami korisnici.

Zaključak

Kompanija Gamebookers je jedna od poznatijih kladioničarskih kuća u Evropi. Mada nisu toliko marketinški promovisani kao njihovi direktni konkurenti, ali ipak su izgradili solidnu bazu korisnika koji se stalno vraćaju na njihove stranice i koriste njihove usluge. Pozitivna stvar je da su dobrodošli igrači iz svih država Balkanskog regiona. Primaju uplate igrača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Bwin je jedan od najpoznatijih sprtskih kladionica. Minimalni ulog po opkladi je 0.50 Eur a maksimalni dobitak je 100,000 Eur za nedelju dana. Dalje
100 % bonus za prvi depozit do 100 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Jedna od popularnijih internet kladionica, minimum uloga je 8 Eur, maksimalno 20,000 Eur za jedan dan. Dalje
Bonus od 50 Eur za prvu uplatu.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Expekt je jedna od poznatijih online kladionica. Minimalni ulog je 0,10 Eur po opkladi a maksimalni ulog je 55,000 Eur. Dalje