Najpopularnije Internet Kladionice, Bonusi i Ponuda

Depozit putem Paysafe kartica

Pojavom internet trgovina i online kockarnica i kladionica korisnici su bili primorani da se odluče za jedan ili više načina slanja novca ili plaćanja troškova putem interneta. Jedna od dostupnih mogućnosti je i plaćanje korišćenjem Paysafe kartica.

Plaćanje sa Paysafe karticama je jednostavno kao plaćanje sa gotovinom. Nije nam potreban ni bankovni račun a ni kreditna kartica, a to je zato što je Paysafe kartica predstavlja jednu vrstu pri-pejd vaučera koji možemo da kupimo kod lokalnog prodavca. Posle kupovine kartice istu možemo da iskoristimo za obavljanje online plaćanje proizvoda ili usluga.

Korišćenje Paysafe kartice obavlja se u par jednostavnih koraka :

1. Korak – pronalaženje najbližeg prodavca Paysafe kartica.

2. Korak – odabir vrednosti Paysafe kartice – postoje u apoenima od 10, 25, 50 I 100u zavisnosti od valute države u kojoj se prodaje kartica. Na primer kartice kupljene u Evropskoj Uniji imaće apoene od 10 Eur, 25Eur, 50Eur ili 100Eur.

3. Korak – plaćanje pomoću Paysafe kartice online. Svaka pojedina kartica ima svoj jedinstveni PIN kod od 16 cifara. Jednostavnim unosom ovog koda na veb stranicu sportske kladionica ili kasina obavljamo plaćanje.

Kartice Paysafe su dostupne na celoj teritoriji Evropske Unije i najčešće se mogu kupiti na benzinskim pumpama ili kioscima. Interesantna mogućnost je da iako se samo mogu kupiti na teritoriji EU mogu se iskoristiti iz bilo koje zemlje sveta. U principu rade kao pripejd kartice koje se koriste za dopunu mobilnih telefona.

Paysafe kartice se primaju u velikoj većini online kladionica i kasina. Registracijom načina uplate treba da odaberemo opciju Paysafe i u tražena polja treba da unesemo 16 cifarni Pin kod sa kartice i da izvrsimo plaćanje. Transfer novca se obavlja u realnom vremenu, a to znači da je trenutno i bez ikakvog čekanja. Provizija koja se uzima iznosi 1-2 % od iznosa kartice koja se upotrebljava.

Sigurnost uplata je na veoma visokom nivou. PIN kodovi na karticama su jedinstveni i ne mogu se falsifikovati. Naravno nismo obavezni da karticu sa iznosom od 100 Eura potrošimo u jednoj uplati. Možemo plaćati sa istim PIN kodom više puta, sve dok ima sredstava na konkretnoj kartici. Raspoloživi iznosi se mogu proveriti na zvaničnoj stranici Paysafe kompanije koja se može pronaći na adresi www.paysafecard.com.

Paysafe kartice predstavljaju odličnu metodu plaćanja i veoma su popularne kod internet korisnika.

Prva najznačajnija prednost Paysafe kartica je ta da ne moramo da imamo bankovni račun a ni platnu karticu. Pri izvršavanju uplata korisnici ne moraju da daju nikakve lične podatke i anonimnost je zagarantovana.Ovo je u direktnoj suprotnosti sa bankovnim transferom i platnim karticama gde moramo dati sve lične podatke i sva izvršena plaćanja se mogu prekontrolisati na bankovnom izvodu.

Druga značajna stvar je brzina transfera novca koja je trenutna i nema nikakvog čekanja.

Prva negativna stvar u vezi Paysafe-a je nedostupnost kartica van Evropske Unije. Druga negativna stvar je da sa karticama Paysafe možemo samo da izvršimo plaćanje a ne možemo da dižemo novac. Za isplatu sredstava iz sportske kladionice ili kasina moraćemo da odaberemo drugu opciju kao što je Moneybookers ili platne kartice.

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Bwin je jedan od najpoznatijih sprtskih kladionica. Minimalni ulog po opkladi je 0.50 Eur a maksimalni dobitak je 100,000 Eur za nedelju dana. Dalje
100 % bonus za prvi depozit do 100 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Jedna od popularnijih internet kladionica, minimum uloga je 8 Eur, maksimalno 20,000 Eur za jedan dan. Dalje
Bonus od 50 Eur za prvu uplatu.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Expekt je jedna od poznatijih online kladionica. Minimalni ulog je 0,10 Eur po opkladi a maksimalni ulog je 55,000 Eur. Dalje