Najpopularnije Internet Kladionice, Bonusi i Ponuda

Depozit preko Moneybookersa

Moneybookers je kompanija koja omogućava plaćanje putem interneta u elektronskoj formi. Svi koji su se upoznali sa internetom sigurno su uvideli velike mogućnosti koje on pruža za poslovno povezivanje i trgovinu. Naravno kao i kod svakog offline poslovanja/trgovine provlači se pitanje plaćanja. Kod standardnih trgovina plaćanje se obavlja gotovinom ili raznim platnim karticama. Najveći nedostatak ovakvog vida plaćanja je što kupac mora fizički da bude prisutan u većini slučajeva. Kod online trgovine/naplaćivanja usluga stranke mogu da obavljaju primopredaju novčanih sredstava preko interneta bez fizičkog kontakta. U savremenom internet poslovanju postoje razni načini online plaćanja, a jedan od njih je Moneybookers.

Registraj se na Moneybookers    Kako da se registrujem ?

Kompanija Moneybookers je registrovana u Engleskoj i osnovana je  2001. godine. Osnovna zamisao ljudi koji su osnovali kompaniju bila je omogućavanje što jednostavnijeg prenosa novčanih sredstava preko interneta zadržavanjem visokog nivoa sigurnosti. Moneybookers se nalazi na Monebookers.com stranici i pruža sledeće usluge za korisnike iz celog sveta :

1. Obavljanje online kupovina      
2. Slanje novca putem e-maila u realnom vremenu
3. Primanje novca putem e-maila u realnom vremenu

Moneybookers pruža idealne usluge za mala biznis preduzeća i za onlajn trgovine. Kao globalno rešenje očekuje klijente iz celog sveta.

Možda najvažnija činjenica u vezi Moneybookers-a je ta da oni posluju sa klijentima i iz Srbije, Hrvatske, BiH, Macedonije, Crne Gore ili Slovenije. Kod drugih provajdera online plaćanja Srbija često nije na spisku podržanih zemalja. Prilikom registracije potrebno je da korisnik ima otvoren devizni račun u nekoj od banaka i da taj račun unese na svoj nalog. Prilikom prvog transfera sredstava sa Moneybookers-a na devizni račun korisnika obično se šalje kod za autentifikaciju koji korisnik mora da zatraži od banke i da pošalje Moneybookers-u kao dokaz o svom identitetu. Svaka zloupotreba podleže sankcionisanju i sigurnost je na veoma visokom nivou.

Korisnici mogu biti sigurni da će se njihovi podaci čuvati i da će transferi proteći u najboljem redu a sigurnost sredstava je zagarantovana.

Platne kartice (debitne I kreditne)

Na Moneybookers.com stranici validne su sledeće platne kartice : American Express ( AMEX ), Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, JCB, Diners Club, itd.

Tokom godina Moneybookers je postao vodeća kompanija u Evropi i ima preko sedam miliona korisnika. Omogućava korisnicima siguran prenos novčanih sredstava putem e-mail adrese i nudi pristup putem 60 modela plaćanja u preko 200 zemalja. Preko 35,000 online trgovina koriste usluge Moneybookers-a uključujući i online sportske kladionice.

Upoređivanje troškova na Moneybookers-u sa ostalim načinima slanja/primanja sredstava :

box

Jednostavnost korišćenja 

Prilikom registracije jedina potrebna informacija je validna e-mail adresa i lozinka.
Lako slanje sredstava po celom svetu bilo kome ko ima e-mail adresu, čak i onda ako još nema  registrovan Moneybookers nalog.

Registrovanje kreditne/debitne kartice ili detalja bankovnog računa i kupovina u preko 20,000 online prodavnica. Ovo je značajno zbog toga što korisnici ne moraju da daju podatke kod svake pojedinačne kupovine već samo prilikom registracije.

Moneybookers pruža lokalizovane servise na 12 raznih jezika i prisutan je u preko 30 država. Svaka transakcija korisnika može da se pregleda unazad u History sekciji naloga. Ovi podaci mogu biti eksportovani u Excel i mogu biti sačuvani kao digitalna kopija obavljenih transakcija.

Trenutno plaćanje (plaćanje u realnom vremenu)

Kao najveći nedostatak ostalih, gore navedenih metoda plaćanja navodi se duži vremenski rok realizacije plaćanja, koji može biti od 2 do čak 12 dana. Kod slanja/primanja novčanih sredstava putem Moneybookers-a nema ovakvih vremenskih odlaganja. Svaka novčana transakcija se obavlja u realnom vremenu a to znači da je realizacija u većini slučajeva trenutna.

Preko web-stranice moneybookers.com možemo nakon registracije odmah da pristupimo online kupovini. Kompanija Moneybookers ima potisane ugovore sa raznim web-prodavnicama u kojima korisnici mogu da obave kupovinu raznih dobara ili usluga kao što su online kladionice na primer.

Kompanija Moneybookers nudi kompletnu uslugu slanja i primanja novčanih sredstava preko interneta.

Kao takva, kompanija je kvalitetom svojih usluga postala vodeća u Evropi i ima preko sedam miliona zadovoljnih korisnika. Ako tražite pouzdan I brz način da sa minimalnim troškovima pošaljete novčana  sredstva, primite novčana sredstva ili da online kupujete, usluge Moneybookers-a su kao stvorene za Vas. Svaka preporuka !

Registraj se na Moneybookers    Kako da se registrujem ?

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Bwin je jedan od najpoznatijih sprtskih kladionica. Minimalni ulog po opkladi je 0.50 Eur a maksimalni dobitak je 100,000 Eur za nedelju dana. Dalje
100 % bonus za prvi depozit do 100 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Jedna od popularnijih internet kladionica, minimum uloga je 8 Eur, maksimalno 20,000 Eur za jedan dan. Dalje
Bonus od 50 Eur za prvu uplatu.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Expekt je jedna od poznatijih online kladionica. Minimalni ulog je 0,10 Eur po opkladi a maksimalni ulog je 55,000 Eur. Dalje