Najpopularnije Internet Kladionice, Bonusi i Ponuda

Depozit preko Bank Wire

Prilikom korišćenja usluga online kladionica i kasina prvo pitanje koje se postavlja je sledeće :

“ Kako dopuniti naš korisnički nalog sa novčanih sredstvima ? “

Tokom procesa registracije kod svake online kladionice ili kasina moramo da se odlučimo za jedan način uplate sredstava. Postoji mogućnost i za registraciju više načina uplate. Uplate mogu biti sledeće : putem platnih kartica, putem sistema elektronskih novčanika ili putem bankovnog transfera (bank wire).

U sledećim redovima osvrnućemo se na jedan od načina uplate, a to je uplata putem direktnog bankovnog transfera.

Ovaj servis je na internetu poznat pod nazivom Bank Wire i predstavlja direktnu komunikaciju matične banke klijenta sa provajderom usluge koja se naplaćuje. Osnovni uslov korišćenja ovog servisa je raspolaganje sa deviznim računom. Korisnici mogu da otvore devizni račun u bilo kojoj banci, samo treba prethodno da se raspitaju o troškovima održavanja računa i da odaberu sebi najpovoljniju soluciju. Svaka banka ima drugačiju politiku visine troškova održavanja i transfera. Kod neke banke imamo slučaj malih troškova održavanja a veće troškove transfera, dok kod drugih je obrnuto. Korisnici moraju temeljno da se informišu i tek onda da odluče kojoj će banci pokloniti svoje poverenje i svoj novac.

Sam servis Bankovnog Transfera predstavlja sigurno prebacivanje novca sa jednog deviznog računa na drugi. Ako izaberemo opciju plaćanja direktnim bankovnim transferom biće nam potrebni sledeći podaci o kompaniji kojoj uplaćujemo sredstva :

* naziv kompanije
* adresa kompanije
* ime banke
* adresa banke
* broj računa
* SWIFT kod
* ili IBAN kod.

Ove podatke možemo dobiti sa veb stranice sportske kladionice ili kasina ako izaberemo opciju plaćanja Bank Wire. Sa ovim podacima treba da posetimo filijalu banke gde imamo otvoren devizni račun. U banci treba da iniciramo uplatu na račun kladionice i kasina. Prilikom iniciranja uplate treba da dostavimo prethodno nabrojane podatke kompanije.

Ovaj način uplate sredstava je jedna od najsigurnijih načina i najmanja je mogućnost gubljenja sredstava. Banke koriste takvu enkripciju podataka i sigurnosne protokole da je skoro nemoguće da dođe do neke zloupotrebe i gubitka/krađe sredstava.

Negativna strana je da je bankovni transfer jedan od najkomplikovanijih opcija i treba nam najviše podataka za njegovo obavljanje. Prvo moramo da sakupimo tačne i detaljne informacije o kladionici ili kasinu kome uplaćujemo sredstva, a takođe treba da znamo i podatke iz naše banke. Ako nemamo neki podatak ili imamo pogrešne podatke transfer novca neće biti moguć.

Druga negativna strana ove vrste depozita sredstava je vremenski okvir obavljanja transakcije. Kod direktnog bankovnog transfera treba da protekne par radnih dana od iniciranja uplate do stizanja na račun sportske kladionice ili kasina. Ovo vreme direktno zavisi od banke ali i od dana kada je inicirana uplate. Ako na primer želimo da izvršimo uplatu u petak najverovatnije nećemo uspeti da obavimo transakciju za 2 dana zbog neradnih dana. Treba da računamo da će minimum proteći 3 radna dana za obavljanje transakcije. Kod drugih načina uplate ( platne kartice, elektronski novčanik, itd. ) uplata se obavlja u realnom vremenu, a to znači da čim se skinu sredstva sa računa korisnika odmah se prebacuju na račun sportske kladionice ili kasina.

100% bonus za prvi depozit do 30 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Bwin je jedan od najpoznatijih sprtskih kladionica. Minimalni ulog po opkladi je 0.50 Eur a maksimalni dobitak je 100,000 Eur za nedelju dana. Dalje
100 % bonus za prvi depozit do 100 Eur.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Jedna od popularnijih internet kladionica, minimum uloga je 8 Eur, maksimalno 20,000 Eur za jedan dan. Dalje
Bonus od 50 Eur za prvu uplatu.
Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora Makedonija, Slovenija, Europe, UK
Expekt je jedna od poznatijih online kladionica. Minimalni ulog je 0,10 Eur po opkladi a maksimalni ulog je 55,000 Eur. Dalje